Document únic de protecció civil (DUPROCIM) | Enginyeria Marsal i Porta

Document únic de protecció civil (DUPROCIM)

En els darrers mesos Enginyeria Marsal i Porta ha redactat els Documents Únics de Protecció Civil municipal (DUPROCIM) per encàrrec de diversos consistoris municipals. Aquests documents s’han ajustat al Decret 155/2014, de 25 de novembre, pel qual s’aprova el contingut mínim per a l’elaboració i l’homologació dels plans de protecció civil municipals i s’estableix el procediment per a la seva tramitació conjunta.

Per ordre cronològic, els plans municipals de protecció civil que hem elaborat són els següents:

  • DUPROCIM de Guimerà (Urgell)
  • DUPROCIM d’Os de Balaguer (Noguera)
  • DUPROCIM d’Alfés (Segrià)
  • DUPROCIM de Prullans (Cerdanya)
  • DUPROCIM d’Urús (Cerdanya)
  • DUPROCIM de Torrebesses (Segrià)
  • DUPROCIM de Josa i Tuixent (Alt Urgell)
  • DUPROCIM de Foradada (Noguera)
  • DUPROCIM d’Alòs de Balaguer (Noguera)
  • DUPROCIM de Naut Aran (Val d’Aran)
  • DUPROCIM d’Òrrius (Maresme)
  • DUPROCIM de Sant Celoni (Vallès Oriental)
  • DUPROCIM de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental)
  • DUPROCIM de Seròs (Segrià)
  • DUPROCIM de l’Albi (les Garrigues)

Aquests documents estan en procés o bé ja han estat homologats per la Comissió Protecció Civil de Catalunya (Guimerà el 14/09/16 / Naut Aran, Foradada, Os de Balaguer, Alfés, Alòs de Balaguer i Torrebesses el 25/05/17).

Actualment, estem treballant en d’altres DUPROCIM de les demarcacions territorials de Lleida i Barcelona. Per a més  informació sobre aquests plans, visiteu la pàgina següent: Plans de protecció civil

Enginyeria Marsal i Porta

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies