Ruta dels miradors i les fonts de Fulleda | Enginyeria Marsal i Porta

Ruta dels miradors i les fonts de Fulleda

L’Ajuntament de Fulleda i Boira Bike faran la presentació el proper 26 d’octubre de la ruta dels miradors i les fonts de Fulleda, un itinerari senyalitzat que permet la descoberta dels bonics paratges d’aquest municipi garriguenc, limítrof amb la Conca de Barberà. En tres miradors privilegiats de la plana lleidatana i els Pirineus, de la Conca de Barberà i de les Garrigues que hi ha al llarg de l’itinerari, s’han instal·lat uns plafons panoràmics que ajuden a interpretar i reconèixer els elements geogràfics del paisatge.

El recorregut total, de 30,5 km, pot realitzar-se a peu o bé en bicicleta tot terreny (btt) i compta amb diverses dreceres que permeten el retorn al poble de Fulleda (origen i final del recorregut) per un itinerari més curt.

Enginyeria Marsal i Porta ha estat l’empresa contractada per l’Ajuntament de Fulleda per a l’elaboració i la producció dels senyals i els plafons que han estat instal·lats al llarg del recorregut.

Clicant en aquest enllaç al web de la ruta trobareu informació actualitzada d’aquesta ruta i dels indrets d’interès patrimonial del municipi.

L’equip d’Enginyeria Marsal i Porta

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies