Plans d’Autoprotecció dels barris de Collserola | Enginyeria Marsal i Porta

Plans d’Autoprotecció dels barris de Collserola

Per encàrrec del Districte de Sarrià – Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona, Enginyeria Marsal i Porta està realitzant la revisió dels Pla d’Autoprotecció (PAU) del barris del Rectoret, Mas Gimbau, Mas Sauró, Vallvidrera-Mont d’Orsà, Font del Mont, Cim del Tibidabo, Can Caralleu i Peu del Funicular.

Clicant a enquesta pots accedir a l’enquesta en format digital (adreçada únicament als veïns dels barris esmentats). Un cop la tinguis complimentada, no t’oblidis d’enviar-nos-la a correu@marsalporta.com.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

L’equip d’Enginyeria Marsal i Porta

 

 

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies