Campanya de reunions i simulacres de despatx dels PAM | Enginyeria Marsal i Porta

Campanya de reunions i simulacres de despatx dels PAM

Enginyeria Marsal i Porta SL és l’empresa adjudicatària del servei per a la revisió, actualització i realització de 250 simulacres dels Plans d’Actuació Municipal per emergències d’incendis forestals de la demarcació territorial de Barcelona promogut per la Diputació de Barcelona.

A l’apartat Agenda d’activitats podreu consultar el calendari de reunions concertades amb els responsables municipals. Aquesta agenda es va actualitzant diàriament per la qual cosa us recomanem que la consulteu amb freqüència.

Per qualsevol consulta o aclariment, fiqueu-vos en contacte amb l’equip d’Enginyeria Marsal i Porta.

Atentament,

L’equip tècnic

Enginyeria Marsal i Porta, SL

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies