Benvinguts al web d’Enginyeria Marsal i Porta! | Enginyeria Marsal i Porta

Benvinguts al web d’Enginyeria Marsal i Porta!

Enginyeria Marsal i Porta, SL és una empresa d’enginyeria constituïda l’any 2000, especialitzada en l’àmbit forestal i ambiental, i formada per professionals amb una àmplia experiència en la planificació i la gestió del territori.

Aquest gabinet ofereix els seus serveis als ajuntaments i a altres administracions públiques, Agrupacions de Defensa Forestal (ADFs), associacions de propietaris forestals, empreses i propietaris privats.

A més, assessora els seus clients en la recerca de fonts de finançament així com en l’execució dels seus projectes.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies