Nou reglament de la UE per a la comercialització de la fusta | Enginyeria Marsal i Porta

Nou reglament de la UE per a la comercialització de la fusta

L’octubre de 2010, la Unió Europea (UE) va adoptar un nou Reglament relatiu a la comercialització de la fusta per lluitar contra el comerç de la fusta aprofitada il·legalment. Aquest reglament va entrar en vigor el passat 3 de maç: Reglament (UE) nº 995/2010

Podeu consultar un resum del Reglament als següents enllaços:

Sinopsi del Reglament de la UE nº 995/2010 de prohibició de comercialitzar fusta il·legal i els seus derivats dins de la Unió Europea

Per a més informació cliqueu aquí.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies