Ruta dels miradors i les fonts de Fulleda

L’Ajuntament de Fulleda i Boira Bike faran la presentació el proper 26 d’octubre de la ruta dels miradors i les fonts de Fulleda, un itinerari senyalitzat que permet la descoberta dels bonics paratges d’aquest municipi garriguenc, limítrof amb la Conca de Barberà. En tres miradors privilegiats de la plana lleidatana i els Pirineus, de la Conca de Barberà i de les Garrigues que hi ha al llarg de l’itinerari, s’han instal·lat uns plafons panoràmics que ajuden a interpretar i reconèixer els elements geogràfics del paisatge.

El recorregut total, de 30,5 km, pot realitzar-se a peu o bé en bicicleta tot terreny (btt) i compta amb diverses dreceres que permeten el retorn al poble de Fulleda (origen i final del recorregut) per un itinerari més curt.

Enginyeria Marsal i Porta ha estat l’empresa contractada per l’Ajuntament de Fulleda per a l’elaboració i la producció dels senyals i els plafons que han estat instal·lats al llarg del recorregut.

Clicant en aquest enllaç al web de la ruta trobareu informació actualitzada d’aquesta ruta i dels indrets d’interès patrimonial del municipi.

L’equip d’Enginyeria Marsal i Porta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *