Campanya de reunions i simulacres de despatx dels PAM

Enginyeria Marsal i Porta SL és l’empresa adjudicatària del servei per a la revisió, actualització i realització de 250 simulacres dels Plans d’Actuació Municipal per emergències d’incendis forestals de la demarcació territorial de Barcelona promogut per la Diputació de Barcelona.

A l’apartat Agenda d’activitats podreu consultar el calendari de reunions concertades amb els responsables municipals. Aquesta agenda es va actualitzant diàriament per la qual cosa us recomanem que la consulteu amb freqüència.

Per qualsevol consulta o aclariment, fiqueu-vos en contacte amb l’equip d’Enginyeria Marsal i Porta.

Atentament,

L’equip tècnic

Enginyeria Marsal i Porta, SL

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *